Smart city logistika Hradecko-pardubické aglomerace - Markava, Maryia (Univerzita Pardubice, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku smart city logistiky Hradecko-pardubické aglomerace. Zabývá se současnými trendy v oblasti city logistiky a Smart City v rámci Hradecko-pardubické aglomerace. V rámci diplomové práce je využita metoda dotazníkového šetření pro získání názorů obyvatel aglomerace na problematiku smart city logistiky v Pardubicích a v Hradci Králové. Na základě výsledků analýzy jsou identifikovány problémy a stanovena opatření v oblasti smart city logistiky Hradecko-pardubické aglomerace.
Smart city logistics of the Hradec Kralove-Pardubice agglomeration
Keywords: city logistika; Smart City; mobilita; životní prostředí; Hradecko-pardubická aglomerace; city logistics; Smart City; mobility; environment; Hradec Kralove-Pardubice agglomeration