Zneuznané role Lise Meitnerové na cestě k objevu jaderného štěpení - Grygar, Filip (Fyzikální ústav AV ČR, 2019)
Článek se zabývá zneuznanou rolí Lise Meitnerové, již sehrála při objevu jaderného štěpení.
The misused roles of Lise Meitner on the path to the discovery of nuclear fission
Keywords: Lise Meitner; jaderné štěpení; Lise Meitner; nuclear fission