Österreich - das Vorstellen eines deutschsprachigen Landes im Fremdsprachenunterricht - Hrabal, Petr (Univerzita Pardubice, 2000)
Autor se v práci zabývá představením Rakouska ve vyučování cizího jazyka na základní škole.
Rakousko - představení německy mluvící země ve vyučování cizího jazyka
Keywords: němčina; výuka; reálie; Rakousko