Návrh a zhotovení výukového panelu bubnových a kotoučových brzd - Motl, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce je zaměřena na návrh výukového panelu bubnových a kotoučových brzd, který by měl sloužit jako učební pomůcka. Je zde přehled druhů bubnových a kotoučových brzd používaných na osobních i nákladních automobilech. Dále je zde přehled používaných třecích materiálů a postup výpočtu bubnové a kotoučové brzdy.
The design and construction of a display board of drum and disc brakes
Keywords: Brzdy; kotouč; buben; panel; obložení; brake; disk; drum; panel; relining