Finanční investování domácností v ČR - Levinská, Tereza (Univerzita Pardubice, 2006)
Tato práce řeší možnost investování na českém finančním trhu. Se zhodnocováním peněžních prostředků se většina lidí již setkala nebo pravěpodobně ještě setká. Práce se zabývá výběrem vhodného finančního instrumentu pro zhodnocení volných peněžních prostředků. Vychází z popisu jednotlivých instrumentů, základních zásad investování a finančního prostředí. Analyzuje investiční možnosti ve vybraném finančním subjektu (Komerční banka).
Household‘s financial investments in the Czech republic
Keywords: finanční trhy; investování; rizika; Komerční banka; podílové fondy