Studie dopravní obslužnosti Jizerských hor - Jaško, Pavel (Univerzita Pardubice, 2000)
Analýza současného stavu dopravní obslužnosti Jizerských hor, posouzení možnosti zavedení IDS, návrh komerčního GVD a jeho ekonomické hodnocení.
The study of the transport service of the Jizera mountains
Keywords: Doprava; Dopravní obslužnost; Jizerské hory; Liberec; Jablonec n. Nisou; Frýdlant; Integrovaný dopravní systém; Grafikon vlakové dopravy