Analýza marketingového mixu v České poště, s.p. - Konečná, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2006)
Analýza současného marketingového mixu České pošty, s.p. a možnosti jejího zlepšení.
Analysis of the marketing mix in Česká pošta, s.p.
Keywords: Marketingový mix; poštovní služby; Česká pošta s.p.