Venkovská turistika - Mazuchová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zaměřuje na rozvoj venkovského cestovního ruchu. Cílem práce je ukázat, že turistika na vesnici představuje ideální spojení služeb cestovního ruchu se zemědělským prostředím, a že respektuje přirozené přírodní a životní prostředí.
Countryside tourism
Keywords: Cestovní ruch; agroturistika; venkovská turistika; agroturistika; cyklistika