Inflační procesy v ČR - Linhartová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce hodnotí stav inflace a příčiny inflačních procesů v ČR a podává také shrnutí teoretických poznatků týkajících se inflace.
Inflation processes in the Czech republic
Keywords: Inflace; ekonomický růst; zaměstnanost; vývoj; Česká Republika