Racionalizace logistických procesů ve vybraném podniku - Dastych, David (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zaměřuje na racionalizaci vybraných logistických procesů ve společnosti KH Box s.r.o. Teoretická část je zaměřena na vybrané procesy, které jsou popsány pomocí odborné literatury. Dále se práce zabývá analýzou současného stavu jednotlivých procesů společnosti, na které je práce zaměřena. Na základě vyhotovené analýzy jsou pak v poslední třetí části práce, navrhnuty a zhodnoceny návrhy na racionalizaci logistických procesů.
Rationalization of Logistics Processes in a Selected Company
Keywords: logistika; logistické procesy; racionalizace; hodnocení dodavatelů; logistics; logistics processes; rationalization; evaluation of suppliers