Studium procesu vzniku papírenských výrobků nasávací a vstřikovací technologií - (:unkn) unknown (Univerzita Pardubice, 2000)
Byly vyrobeny jednovrstvé i vícevrsté materiály vstřikovací technologií. Pro vytvořené papírové listy byly stanoveny vybrané mechanické vlastnosti. Jednotlivé vzorky byly mezi sebou porovnány. Byl stanoven vliv koncentrace a přetlaku na vlastnosti takto vytvořených vzorků.
Study of paper webs formation by moulded fibre and feeding technology
Keywords: papírovina; odvodňování papíroviny; proces nasávání; proces nástřiku; vrstevnaté materiály