Senzoricky významné látky v kávě

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Řezková, Soňa
dc.contributor.author Veselá, Vladimíra
dc.date.accessioned 2024-07-08T13:53:14Z
dc.date.available 2024-07-08T13:53:14Z
dc.date.issued 2024
dc.date.submitted 2024-05-29
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/83403
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá přípravou kávy, senzoricky významnými látkami v kávě, vlivu vody na chuť a aroma kávy a také úvodem do senzorické analýzy potravin a principem cuppingu. V experimentální části byla provedena senzorická analýza kávy. Byly porovnány senzorické parametry čtyř vzorků kávy, tři vzorky byly připraveny ze 100% arabiky, čtvrtý vzorek byl připraven z defektních kávových zrn. cze
dc.format 75
dc.format 75
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject Káva cze
dc.subject senzoricky významné látky v kávě cze
dc.subject senzorická analýza cze
dc.subject cupping cze
dc.subject Coffee eng
dc.subject sensory important substances in coffee eng
dc.subject sensory analysis eng
dc.subject cupping eng
dc.title Senzoricky významné látky v kávě cze
dc.title.alternative Sensoric important substances in coffee eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2024-06-24
dc.description.abstract-translated In the theoretical part, this bachelor's thesis deals with the preparation of coffee, sensory important substances in coffee, the effect of water on the taste and aroma of coffee, as well as an introduction to the sensory analysis of food and the principle of cupping. In the experimental part, a sensory analysis of the coffee was carried out. Sensory parameters of four coffee samples were compared, three samples were prepared from 100% Arabica, the fourth sample was prepared from defective coffee beans. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-program Hodnocení a analýza potravin cze
dc.description.defence <p>Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka zodpověděla otázky členů zkušební komise.</p> cze
dc.identifier.stag 48435
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet