dc.contributor.advisor |
Slavíčková, Jana |
|
dc.contributor.author |
Válková, Simona
|
|
dc.date.accessioned |
2024-06-05T09:31:08Z |
|
dc.date.available |
2024-06-05T09:31:08Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.date.submitted |
2024-04-25 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/82685 |
|
dc.description.abstract |
Cílem této práce je na základě analýzy vybraného procesu ve výrobním podniku odhalení
činností nepřidávající hodnotu a navržení možností jejich zlepšení. Bakalářská práce
se zaměřuje na aplikaci metody SMED v podpůrných procesech, konkrétně při manipulaci
s formami a při vytažení výrobků z forem. Je rozdělena do dvou částí, přičemž první část
je teoretická a vymezuje základní pojmy spojené se zlepšováním procesů pomocí metody
SMED. Druhá část práce se zaměřuje na praktickou aplikaci těchto poznatků ve vybraném
podniku s cílem zlepšit konkrétní procesy. |
cze |
dc.format |
66 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
SMED |
cze |
dc.subject |
proces |
cze |
dc.subject |
výroba |
cze |
dc.subject |
špagetový diagram |
cze |
dc.subject |
štíhlá výroba |
cze |
dc.subject |
kvalita |
cze |
dc.subject |
SMED |
eng |
dc.subject |
process |
eng |
dc.subject |
manufacturing |
eng |
dc.subject |
spaghetti diagram |
eng |
dc.subject |
lean |
eng |
dc.subject |
quality |
eng |
dc.title |
Analýza vybraného procesu ve výrobním podniku |
cze |
dc.title.alternative |
Analysis of a selected process in a manufacturing company |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2024-05-30 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this thesis is based on the analysis of a selected process in a manufacturing company
to detect non-value adding activities and to suggest ways to improve them. The bachelor thesis
focuses on the application of the SMED method in support processes, specifically in the
handling of moulds and in the removal of products from moulds. It is divided into two parts,
the first part is theoretical and defines the basic concepts related to process improvement using
the SMED method. The second part of the thesis focuses on the practical application of this
knowledge in a selected company in order to improve specific processes. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu práce s názvem:Analýza vybraného procesu ve výrobním podniku.
Cílem práce je na základě analýzy vybraného procesu ve výrobním podniku odhalení činností nepřidávající hodnotu a navržení možností jejich zlepšení.
Během rozpravy byly položeny dotazy dle posudku vedoucího bakalářské práce:
Otázka 1.: Jak na měření reagoval pozorovaný pracovník? Byl seznámen s doporučeními pro jeho pozici v rámci daného procesu?
Otázka 2.:V případě, že byli zástupci společnosti obeznámeni s výsledky Vaší závěrečné práce, jak na ně reagovali? Budou přijímána některá navržená opatření?
Studentka na otázky reagovala.
Následně byly během rozpravy položeny doplňující dotazy:
Otázka 3.: Kdo je největším konkurentem dané společnosti?
Otázka 4.: Proč myslíte, že společnost nedocenila zajímavost Vašich výsledků?
Studentka na otázky reagovala. |
cze |
dc.identifier.stag |
46953 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |