Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Jaklová, Helena
dc.contributor.author Hánová, Lucie
dc.date.accessioned 2023-02-06T09:02:40Z
dc.date.available 2023-02-06T09:02:40Z
dc.date.issued 2023
dc.date.submitted 2022-03-31
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/80624
dc.description.abstract Diese Arbeit befasst sich mit Grundbegriffen der Motivation. Es werden die Motivationstechniken der Arbeitgeber und Motivationsfaktoren der Arbeitnehmer umfasst. Im nächsten Teil sind die ausgewählten gastronomischen Betriebe vorgestellt, in denen die Motivation der Arbeitnehmer und die Auswirkungen der Corona-Pandemie auf den Lauf des gesamten Unternehmens untersucht sind. Abschließend wird der Fragebogen ausgewertet, der an die Beschäftigten der einzelnen Unternehmen verteilt wurde. de
dc.format 81 s.
dc.language.iso de
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject motivace cze
dc.subject zaměstnanci cze
dc.subject gastronomie cze
dc.subject koronavirus cze
dc.subject pandemie cze
dc.subject motivation eng
dc.subject employees eng
dc.subject gastronomy eng
dc.subject coronavirus eng
dc.subject pandemic eng
dc.subject Motivation de
dc.subject Arbeitnehmer de
dc.subject Gastronomie de
dc.subject Coronavirus de
dc.subject Pandemie de
dc.title Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie de
dc.title.alternative Motivation of gastronomy workers after the coronavirus pandemic eng
dc.title.alternative Motivace pracovníků v gastronomii po pandemii koronaviru cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee Matušková, Lenka
dc.date.accepted 2023-01-31
dc.description.abstract-translated This work explains the basic terms of motivation. Employers' motivational techniques and employee motivational factors are included. The next section presents selected gastronomic companies, which examines the motivation of employees to work and the impact of the coronavirus pandemic on the operation of the entire company. Finally, the questionnaire, which was distributed among the employees of the mentioned companies, is evaluated. eng
dc.description.abstract-translated V této práci jsou vysvětleny základní termíny motivace. Jsou zde zahrnuty motivační techniky zaměstnavatelů a motivační faktory zaměstnanců. V další části jsou představeny vybrané gastronomické podniky, ve kterých je zkoumána motivace zaměstnanců k práci a dopad pandemie koronaviru na chod celého podniku. Nakonec je vyhodnocen dotazník, který byl rozdán mezi zaměstnance zmíněných podniků. cze
dc.description.department Fakulta filozofická cze
dc.thesis.degree-discipline Německý jazyk pro odbornou praxi cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická cze
dc.thesis.degree-program Německý jazyk pro odbornou praxi cze
dc.description.defence Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie Präsentation des Arbeit Gutachten de
dc.identifier.stag 44480
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet