Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Brodský, Zdeněk |
|
dc.contributor.author |
Ouologuem, Kaisselin
|
|
dc.date.accessioned |
2022-09-07T13:14:30Z |
|
dc.date.available |
2022-09-07T13:14:30Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.date.submitted |
2022-08-12 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/80228 |
|
dc.description.abstract |
Ve své bakalářské práci bych rád vysvětlil svůj nápad a připravil podnikatelský plán pro otevření Farafinna Dumuni v Pardubicích, Česká republika. Farafinna Dumuni působí převážně jako restaurace pro střední třídu a nabízí nabídku chutných jídel, salátů, snacků, polévek, dezertů a teplých i studených alkoholických i nealkoholických nápojů.
Budou také slevy pro studenty. Hlavním cílem této diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu na založení restaurace. Projekt bude vycházet z hloubkových analýz prostředí, včetně dílčích plánů organizace práce, personálních zdrojů, marketingu a financí. |
cze |
dc.format |
50 s. |
|
dc.language.iso |
eng |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán |
cze |
dc.subject |
sociální média |
cze |
dc.subject |
podnikání |
cze |
dc.subject |
finanční analýza |
cze |
dc.subject |
PESTLE |
cze |
dc.subject |
marketingová analýza |
cze |
dc.subject |
SWOT |
cze |
dc.subject |
cash flow a validace produktu |
cze |
dc.subject |
business plan |
eng |
dc.subject |
social media |
eng |
dc.subject |
entrepreneurship |
eng |
dc.subject |
financial analysis |
eng |
dc.subject |
PESTLE |
eng |
dc.subject |
marketing analysis |
eng |
dc.subject |
SWOT |
eng |
dc.subject |
cash flow |
eng |
dc.subject |
product validation |
eng |
dc.title |
Podnikatelský plán |
cze |
dc.title.alternative |
Business plan |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2022-08-29 |
|
dc.description.abstract-translated |
In my bachelor thesis, I would like to explain my idea and prepare a business plan for opening Farafinna Dumuni in Pardubice, Czech Republic. Farafinna Dumuni operates mainly as a restaurant for the middle class and offers a menu of delicious meals, salads, snacks, soups, desserts, and hot and cold alcoholic and non-alcoholic drinks.
There will also be discounts for students. The main goal of this thesis is to prepare a business plan for the establishment of a restaurant. The project will be based on in-depth analyses of the environment, including partial plans for work organization, personnel resources, marketing, and finance. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku: Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Student přednesl téma své BP Podnikatelský plán
Otázky vedoucího BP:
1. Využije student daný podnikatelský plán k realizaci?
2. V rámci rozpravy by se bakalant mohl vyjádřit, respektive porovnat, podmínky k podnikání v ČR a jeho rodné zemi.
Otázky komise:
1. Jaký způsobem jste stanovil poptávku?
2. Proč jste na str. 38 provedl SWOT analýzu na jinou než analyzovanou firmu?
Student na otázky částečně reagoval. |
cze |
dc.identifier.stag |
44972 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|