dc.contributor.advisor |
Brožková, Iveta |
|
dc.contributor.author |
Bugáňová, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-02T04:55:55Z |
|
dc.date.available |
2022-07-02T04:55:55Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.date.submitted |
2022-05-09 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/80024 |
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu
pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení
a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus
acidophilus a plísní rodu Fusarium. |
cze |
dc.format |
97 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce bude přístupná od 06.05.2025 |
cze |
dc.subject |
alimentární intoxikace |
cze |
dc.subject |
alimentární onemocnění |
cze |
dc.subject |
alternativní směry stravování |
cze |
dc.subject |
raw chléb |
cze |
dc.subject |
mikrobiologie |
cze |
dc.subject |
foodborne intoxication |
eng |
dc.subject |
foodborne illness |
eng |
dc.subject |
alternative diets |
eng |
dc.subject |
raw bread |
eng |
dc.subject |
microbiology |
eng |
dc.title |
Mikrobiální testování raw chleba |
cze |
dc.title.alternative |
Microbial testing of raw bread |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Moťková, Petra |
|
dc.date.accepted |
2022-06-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis deals with microbial representation in raw bread, which was made
according to alternative diets. In addition the diploma thesis focuses on influence microbial
representation and amount of antioxidants in this raw bread depending on presence
of Lactobacillus acidophilus and moulds of the genus Fusarium. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své diplomové práce, poté byla seznámena s posudky vedoucího a oponenta diplomové práce. Studentka odpověděla na otázky oponenta diplomové práce a členů zkušební komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
44368 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |