Mikrobiální testování raw chleba
Diplomová práceOmezený přístupDatum publikování
2022
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu
pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení
a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus
acidophilus a plísní rodu Fusarium.
Rozsah stran
97 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce bude přístupná od 06.05.2025
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Hodnocení a analýza potravin
Signatura tištěné verze
Umístění tištěné verze
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
alimentární intoxikace, alimentární onemocnění, alternativní směry stravování, raw chléb, mikrobiologie, foodborne intoxication, foodborne illness, alternative diets, raw bread, microbiology