Digitální knihovnaUPCE
 

Mikrobiální testování raw chleba

Diplomová práce

Abstrakt

Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus acidophilus a plísní rodu Fusarium.

Rozsah stran

97 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce bude přístupná od 06.05.2025

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Hodnocení a analýza potravin

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

alimentární intoxikace, alimentární onemocnění, alternativní směry stravování, raw chléb, mikrobiologie, foodborne intoxication, foodborne illness, alternative diets, raw bread, microbiology

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced