Využití Franchisingu pro zvyšování konkurenceschopnosti malých a středních podniků
Diplomová práceOtevřený přístupDatum publikování
2022
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Diplomová práce se zabývá problematikou franchisingu a jeho využitím pro malé a střední podniky. V práci je vysvětlena základní problematika a související pojmy. Dále se práce zabývá konkrétním franchisingovým řetězcem, a to jak z pohledu franchisora, tak z pohledu jednotlivých franchisantů. V závěru praktické části je také analyzováno, zda je poskytovatel i příjemce franchisy schopen lépe konkurovat ostatním ekonomickým subjektům na trhu.
Rozsah stran
78 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management podniku
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
Umístění tištěné verze
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
malé a střední podniky, podnikání, franchising, konkurenceschopnost, small and medium enterprises, business, franchising, competitiveness