dc.contributor.advisor |
Mlázovský, Martin |
|
dc.contributor.author |
Macurová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2022-07-02T04:52:06Z |
|
dc.date.available |
2022-07-02T04:52:06Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.date.submitted |
2022-04-26 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/79722 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zaměřuje na potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu. Cílem práce je analyzovat konkurenční prostředí v odvětví zdravé výživy v České republice. Charakterizovat tyto produkty s ohledem na složení a zdravotní certifikace, a zjistit jejich vnímání mezi českými spotřebiteli. V závěru práce je shrnuto vnímání zdravého životního stylu mezi českými spotřebiteli a analýza konkurenčního prostředí v oblasti zdravé výživy v České republice. |
cze |
dc.format |
78 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
zdravý životní styl |
cze |
dc.subject |
výživa |
cze |
dc.subject |
konkurenční analýza |
cze |
dc.subject |
nutriční marketing |
cze |
dc.subject |
produktový mix |
cze |
dc.subject |
healthy lifestyle |
eng |
dc.subject |
nutrition |
eng |
dc.subject |
competitive analysis |
eng |
dc.subject |
nutrition marketing |
eng |
dc.subject |
product mix |
eng |
dc.title |
Potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu |
cze |
dc.title.alternative |
The Food Industry and the Healthy Lifestyle Trend |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2022-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis focuses on the food industry and the trend of a healthy lifestyle. The aim of this work is to analyse the competitive environment in the field of healthy nutrition in the Czech Republic, characterize these products regarding composition and health certification and find out their perception among Czech consumers. The conclusion summarizes the perception of a healthy lifestyle among Czech consumers and an analysis of the competitive environment in the field of healthy nutrition in the Czech Republic. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla téma své BP Potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu, otázky vedoucího BP:
1. Jako jednu ze strategií vyplývajících ze SWOT analýzy navrhujete diverzifikovat dodavatele obilovin kvůli současné rusko-ukrajinské válce, jaké další regiony produkují významné množství obilovin a na který byste doporučila, aby se společnost Nestlé zaměřila (zvažte např. cenová a distribuční hlediska)
2. Společnost Nestlé se rozhodla, na rozdíl od jiných globálních společností, pouze omezit své obchodní aktivity v Ruské federaci, jaký dopad toto rozhodnutí mělo (popř. ještě může mít) na image Nestlé?
Otázky a náměty z obhajoby:
Kdo jsou největší exportéři obilovin?
Studentka otázky zodpověděla. |
cze |
dc.identifier.stag |
42705 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |