Potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Mlázovský, Martin
dc.contributor.author Macurová, Kateřina
dc.date.accessioned 2022-07-02T04:52:06Z
dc.date.available 2022-07-02T04:52:06Z
dc.date.issued 2022
dc.date.submitted 2022-04-26
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/79722
dc.description.abstract Bakalářská práce se zaměřuje na potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu. Cílem práce je analyzovat konkurenční prostředí v odvětví zdravé výživy v České republice. Charakterizovat tyto produkty s ohledem na složení a zdravotní certifikace, a zjistit jejich vnímání mezi českými spotřebiteli. V závěru práce je shrnuto vnímání zdravého životního stylu mezi českými spotřebiteli a analýza konkurenčního prostředí v oblasti zdravé výživy v České republice. cze
dc.format 78 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject zdravý životní styl cze
dc.subject výživa cze
dc.subject konkurenční analýza cze
dc.subject nutriční marketing cze
dc.subject produktový mix cze
dc.subject healthy lifestyle eng
dc.subject nutrition eng
dc.subject competitive analysis eng
dc.subject nutrition marketing eng
dc.subject product mix eng
dc.title Potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu cze
dc.title.alternative The Food Industry and the Healthy Lifestyle Trend eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2022-06-01
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis focuses on the food industry and the trend of a healthy lifestyle. The aim of this work is to analyse the competitive environment in the field of healthy nutrition in the Czech Republic, characterize these products regarding composition and health certification and find out their perception among Czech consumers. The conclusion summarizes the perception of a healthy lifestyle among Czech consumers and an analysis of the competitive environment in the field of healthy nutrition in the Czech Republic. eng
dc.description.department Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a provoz podniku cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Studentka přednesla téma své BP Potravinářský průmysl a trend zdravého životního stylu, otázky vedoucího BP: 1. Jako jednu ze strategií vyplývajících ze SWOT analýzy navrhujete diverzifikovat dodavatele obilovin kvůli současné rusko-ukrajinské válce, jaké další regiony produkují významné množství obilovin a na který byste doporučila, aby se společnost Nestlé zaměřila (zvažte např. cenová a distribuční hlediska) 2. Společnost Nestlé se rozhodla, na rozdíl od jiných globálních společností, pouze omezit své obchodní aktivity v Ruské federaci, jaký dopad toto rozhodnutí mělo (popř. ještě může mít) na image Nestlé? Otázky a náměty z obhajoby: Kdo jsou největší exportéři obilovin? Studentka otázky zodpověděla. cze
dc.identifier.stag 42705
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet