Digitální knihovnaUPCE
 

Návrh učebního textu Mrazení pečiva do předmětu Technologie na středních odborných školách potravinářských

Závěrečná práce
Náhled

Datum publikování

2022

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Závěrečná práce pedagogického doplňkového studia je zaměřena na tvorbu návrhu učebního textu Mrazení pečiva. Učební text je pro studenty oboru Technologie potravin, konkrétně pro předmět Technologie, vyučovaného na středních odborných školách potravinářských. Cílem textu je poskytnout základní přehled zaměřený na výrobu pečiva, technologií mrazení pečiva a zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin. Součástí práce je teoretická část, praktická část a didaktický rozbor navrženého textu.

Rozsah stran

58 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Doplňující pedagogické studium

Studijní program

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

didaktika, učební text, technologie potravin, mrazení pečiva, pekařské technologie, bezpečnost a zdravotní nezávadnost potravin, HACCP, PNP, didactics, textbook, food technology, pastry freezing, bakery technology, food safety and health, HACCP, PNP

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced