Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Kovárník, Jaroslav
dc.contributor.author Burešová, Tereza
dc.date.accessioned 2021-06-07T08:46:54Z
dc.date.available 2021-06-07T08:46:54Z
dc.date.issued 2021
dc.date.submitted 2021-04-21
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/77635
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá právní úpravou provozování stravovacích služeb v České republice. Teoretická část je zaměřena na možnosti poskytování stravovacích služeb, více se zaměřením na hostinskou činnost v rámci živnostenského podnikání a vymezení podmínek a požadavků, které musí stravovací podnik splňovat. Cílem praktické části je analýza procesu založení a provozování těchto služeb v rámci živnostenského podnikání, charakteristika dopadů, která vyplývají z dalších opatření, jež s danými zařízeními souvisejí a jejich provoz přímo ovlivňují. cze
dc.format 67 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject podmínky cze
dc.subject podnikatelé cze
dc.subject postup založení cze
dc.subject stravování cze
dc.subject živnostenské podnikání cze
dc.subject conditions eng
dc.subject businessmen eng
dc.subject establishment procedure eng
dc.subject eating eng
dc.subject trade business eng
dc.title Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky cze
dc.title.alternative Operation of catering services according to the applicable legislation of the Czech Republic eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2021-06-01
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis will deal with the legal regulation of the operation of catering services in the Czech Republic. The theoretical part will focus on the possibilities of providing catering services, more with a focus on hospitality activities in the trade business and the definition of conditions and requirements that the catering company must meet. The aim of the practical part will be to analyze the process of establishing and operating these services within the trade business, the characteristics of the impacts that result from other measures that are related to the facilities and their operation directly affect. eng
dc.description.department Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-discipline Veřejná ekonomika a správa: Veřejná ekonomika cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-program Hospodářská politika a správa cze
dc.description.defence Studentka přednesla téma své BP ''Provozování stravovacích služeb dle platné právní úpravy České republiky'', otázka vedoucího BP:<br> 1. Tabulka č. 10 uvádí poměrně značný rozdíl ve spokojenosti s prací ŽÚ mezi právnickými a fyzickými osobami. Čím si tuto skutečnost vysvětlujete? Studentka na otázku reagovala cze
dc.identifier.stag 41141
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet