dc.contributor.advisor |
Sobotka, Martin |
|
dc.contributor.author |
Hořínková, Andrea
|
|
dc.date.accessioned |
2021-06-07T08:46:52Z |
|
dc.date.available |
2021-06-07T08:46:52Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.date.submitted |
2021-04-29 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/77628 |
|
dc.description.abstract |
Závěrečná práce se zabývá problematikou financování stravovacích zařízení na základních školách ve vybraných letech. Teoretická část práce obsahuje definici jednotlivých typů zřizovatelů škol a školských zařízení, charakteristiku školských stravovacích zařízení a shrnuje způsoby financování stravovacích zařízení. Praktická část představuje teritorium škol a školských zařízení na území statutárního města Hradec Králové a řeší analýzu vybraných stravovacích zařízení v letech 2015-2020 a jejich zhodnocení a doporučení. |
cze |
dc.format |
59 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
školská právnická osoba |
cze |
dc.subject |
školské zařízení |
cze |
dc.subject |
financování |
cze |
dc.subject |
školní jídelny |
cze |
dc.subject |
stravování |
cze |
dc.subject |
educational legal entity |
eng |
dc.subject |
school facilities |
eng |
dc.subject |
financing |
eng |
dc.subject |
school canteens |
eng |
dc.subject |
catering |
eng |
dc.title |
Financování stravovacích zařízení na základních školách |
cze |
dc.title.alternative |
Financing of catering facilities in primary schools |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2021-06-01 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the issue of financing catering facilities in primary schools in selected years. The theoretical part of the thesis contains a definition of individual types of schools and school facilities founders, the characteristics of school catering facilities, and summarizes how catering facilities are financed. The practical part represents the territory of schools and school facilities in the city of Hradec Králové and deals with the analysis of selected catering facilities in the years 2015-2020 and their evaluation and recommendations. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Veřejná ekonomika a správa: Veřejná ekonomika |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Hospodářská politika a správa |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla téma své BP ''Financování stravovacích zařízení na základních školách'', otázka vedoucího BP:
1. Jedním z hlavních doporučení pro některá stravovací zařízení je vyšší využití doplňkové činnosti. Je v daném místě dostatečná poptávka, která by umožnila doplnit využití kapacity analyzovaných školských stravovacích zařízení?
Studentka na otázku reagovala. |
cze |
dc.identifier.stag |
41049 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |