dc.contributor.advisor |
Šatera, Karel |
|
dc.contributor.author |
Pospíšilová, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2021-06-07T08:45:48Z |
|
dc.date.available |
2021-06-07T08:45:48Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.date.submitted |
2021-04-08 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/77545 |
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu začínajícího podniku
a zhodnotit reálnost jeho provedení. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a na ní navazující praktickou část.
Teoretická část je zaměřena na definování vybraných pojmů z managementu a charakteristiku podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní podnikatelský plán v oblasti agroturistiky a také řeší, zda a za jakých podmínek je reálné jeho provedení. |
cze |
dc.format |
58 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán |
cze |
dc.subject |
agroturistika |
cze |
dc.subject |
podnikatelé |
cze |
dc.subject |
podnikání fyzických osob |
cze |
dc.subject |
ubytovací služby |
cze |
dc.subject |
chov hospodářských zvířat |
cze |
dc.subject |
ustájení koní |
cze |
dc.subject |
business plan |
eng |
dc.subject |
agrotourism |
eng |
dc.subject |
entrepreneur |
eng |
dc.subject |
business of natural persons |
eng |
dc.subject |
accommodation services |
eng |
dc.subject |
livestock breading |
eng |
dc.subject |
horses stabling |
eng |
dc.title |
Tvorba podnikatelského plánu |
cze |
dc.title.alternative |
Business plan creation |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2021-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor's thesis is to create a business plan for a start-up company and evaluate the reality of its implementation. The work is divided into two parts, the theoretical and the following practical part.
The theoretical part is focused on defining selected concepts from management and the charasteristics of the business plan. The practical part contains a specific business plan in the field of agrotourism and the reality of its implementation is answered. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu práce s názvem: Tvorba podnikatelského plánu. Cílem práce je vytvoření podnikatelského plánu začínajícího podniku a zhodnotit reálnost jeho provedení.
Otázka dle posudku vedoucího bakalářské práce: Vysvětlete, jak v současném období, se zpracovaný podnikatelský plán vyvíjí a jaká z variant vývoje příjmů je nejrealističtější?
Otázky komise:
1. Jak jste vypočítala hospodářský výsledek v 9. a 10. roce podnikání?
2. Jak jste vypočítala návratnost investice?
3. Jak se SWOT analýza uvedená ve Vaší práci vztahuje k analýze vnitřního prostředí?
4. Uvažovala jste v rámci návratnosti investice diskontní faktor?
Studentka na otázky odpověděla. Komise studentce vytknula špatnou citaci zákonů. |
cze |
dc.identifier.stag |
40885 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |