Digitální knihovnaUPCE
 

Možnosti stanovení celkového obsahu fenolických látek v čokoládách

Bakalářská práceStatus neznámý
Náhled

Datum publikování

2020

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce se zabývá studiem stanovení polyfenolických látek. Pozornost je věnována především přípravě amperometrických biosenzorů využívajících polyfenoloxidázových enzymů ke stanovení obsahu polyfenolických látek v čokoládě. Práce také obsahuje výčet používaných enzymů sloužících ke konstrukci biosenzorů. Také zaměřuje na obsah fenolických látek v různých fázích výrobního procesu čokolády a hlavně na jejich biologickou aktivitu.

Rozsah stran

49 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Klinická biologie a chemie

Studijní program

Speciální chemicko-biologické obory

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

analýza, polyfenolické látky, biosenzory, čokoláda, analysis, polyphenolic compounds, biosensors, chocolate

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced