Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2020
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Cílem této bakalářské práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí, kterým je "Tak trochu jiná točená" zmrzlina. V teoretické části budou definovány náležitosti podnikatelského záměru (titulní strana, exekutivní souhrn, analýza odvětví, popis podniku, výrobní plán, marketingový plán, organizační plán, finanční plán a hodnocení rizik), dále bude popsán a vysvětlen koncept celého franšízingu (definice franšízingu, historie franšízingu, principy fungování franšízingu, druhy franšízingu, výhody a nevýhody franšízingu, franšízing z právního hlediska a franšízing v ČR a ve světě). Praktická část bude zaměřena konkrétně na samotný podnikatelský záměr, ze kterého bylo vyvozeno, zda bude nebo nebude podnikatelský plán realizovatelný.
Rozsah stran
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a provoz podniku
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
Umístění tištěné verze
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
franšízing, podnikatelský záměr, podniky, analýza odvětví, marketingový plán, finanční plán, franchising, business plan, companies, analysis of industry, marketing plan, financial plan