Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Honková, Irena
dc.contributor.author Kabelová, Michaela
dc.date.accessioned 2020-07-08T10:46:58Z
dc.date.available 2020-07-08T10:46:58Z
dc.date.issued 2020
dc.date.submitted 2020-05-27
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/75632
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako jednou z metod podnikání. Teoretická část popisuje základní pojmy a principy, které jsou pro tento druh podnikání důležité. Poukazuje na výhody a nevýhody, které franchising nabízí. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franchisový podnik. V závěru jsou navrhnuta doporučení, jak by konkrétní podnik mohl v budoucnu ještě zvýšit počet zákazníků a tím i svůj profit. cze
dc.format 47 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject franchising cze
dc.subject franchisa cze
dc.subject franchisor cze
dc.subject franchisant cze
dc.subject franchisové svazy cze
dc.subject Fitness Food Menu cze
dc.subject franchising eng
dc.subject franchise eng
dc.subject franchisor eng
dc.subject franchisee eng
dc.subject franchise unions eng
dc.subject Fitness Food Menu eng
dc.title Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku cze
dc.title.alternative Franchise business in selected enterprise eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2020-06-24
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with franchising as one of the methods of business The theoretical part describes basic concepts and principles that are important for this type of business. It points the main advantages and disvantages that franchising offers. In the practical part is described and analysed the particular franchise enterprise. In the end, recommedatios are proposed on how particular company could increase the number of customers in the future and this its profit. eng
dc.description.department Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a provoz podniku cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Studentka přednesla obhajobu práce s názvem: Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku. Cílem práce je komplexní charakteristika vybraného franšízového podniku na základě získaných informací o současném stavu. Dále analýza současného stavu konkrétního podniku a na základě výsledku doporučení pro zvýšení efektivnosti podniku. Otázky dle posudku vedoucího bakalářské práce: V závěru uvádíte, že byste doporučila soustředit se na nabídky 2FFM a 5FFM, které mají za účel přispět k úbytku hmotnosti. Opírá se toto doporučení o nějaké Vaše propočty? Studentka na otázky reagovala. cze
dc.identifier.stag 38769
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet