Digitální knihovnaUPCE
 

Využití obilovin pro výrobu nápojů

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2019

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá využitím obilovin pro výrobu alkoholických i nealkoholických nápojů. Práce se zaměřuje na popis obilovin, morfologickou stavbu a složení obilného zrna. Dále se zabývá výrobou jednotlivých druhů nápojů. V závěrečné části jsou zhodnoceny účinky požívání alkoholu na lidský organismus.

Rozsah stran

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D40087

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

obiloviny, kvasný líh, whisky, pivo, sládkovy limonády, účinky alkoholu, cereals, fermenting alcohol, whiskey, beer, brewers lemonade, effects of alcohol

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced