Digitální knihovnaUPCE
 

Ačokča (Cyclanthera pedata) a její chemické složení

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2019

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zaměřuje na nový druh zeleniny, a to na ačokču. První část se zabývá obecnou charakteristikou a vlastnostmi ačokči. Následně je rozebráno její složení a biologicky aktivní látky. Dále jsou popsány biologicky aktivní látky u podobné zeleniny. V poslední řadě jsou zmíněny analytické metody využívané při stanovení látek v ačokče.

Rozsah stran

47 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D40103

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

ačokča, biologicky aktivní látky, minerální látky, vitamíny, Cyclanthera pedata, biologically active substances, mineral substances, vitamins

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced