Fluorescenční hybridizace in situ pro detekci potravinářských patogenů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Moťková, Petra
dc.contributor.author Nemčeková, Klára
dc.date.accessioned 2019-06-18T10:44:29Z
dc.date.available 2019-06-18T10:44:29Z
dc.date.issued 2019
dc.date.submitted 2019-05-03
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/73771
dc.description.abstract Tato diplomová práce je zaměřena na metodu FISH a její využití při detekci potravinářských patogenů. V první části se pojednává o základních modifikacích této metody a dále pak o konkrétních postupech využitých při detekci patogenů. Experimentální část poté popisuje zavedení FISH pro detekci Listeria monocytogenes a Salmonella spp.. cze
dc.format 89 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject FISH cze
dc.subject potravinářské patogeny cze
dc.subject Listeria monocytogenes cze
dc.subject Salmonella spp. cze
dc.subject FISH eng
dc.subject food pathogens eng
dc.subject Listeria monocytogenes eng
dc.subject Salmonella spp. eng
dc.title Fluorescenční hybridizace in situ pro detekci potravinářských patogenů cze
dc.title.alternative Fluorescence in situ hybridization for detection of food pathogens eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Brožková, Iveta
dc.date.accepted 2019-06-03
dc.description.abstract-translated This thesis is focused on the FISH method and its using for the detection of food pathogens. The first part deals with the basic modifications of this method and with the specific procedures used in detection of pathogens. The experimental part describes the application of FISH for detection of Listeria monocytogenes and Salmonella spp.. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D40120
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své diplomové práce, poté byla seznámena s posudky vedoucího a oponenta diplomové práce. Studentka odpověděla na otázky oponenta diplomové práce a členů zkušební komise. cze
dc.identifier.stag 37028
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet