Fluorescenční hybridizace in situ pro detekci potravinářských patogenů
Diplomová práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2019
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato diplomová práce je zaměřena na metodu FISH a její využití při detekci potravinářských
patogenů. V první části se pojednává o základních modifikacích této metody a dále pak
o konkrétních postupech využitých při detekci patogenů. Experimentální část poté popisuje
zavedení FISH pro detekci Listeria monocytogenes a Salmonella spp..
Rozsah stran
89 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D40120
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
FISH, potravinářské patogeny, Listeria monocytogenes, Salmonella spp., FISH, food pathogens, Listeria monocytogenes, Salmonella spp.