Digitální knihovnaUPCE
 

Fluorescenční hybridizace in situ pro detekci potravinářských patogenů

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2019

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato diplomová práce je zaměřena na metodu FISH a její využití při detekci potravinářských patogenů. V první části se pojednává o základních modifikacích této metody a dále pak o konkrétních postupech využitých při detekci patogenů. Experimentální část poté popisuje zavedení FISH pro detekci Listeria monocytogenes a Salmonella spp..

Rozsah stran

89 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D40120

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

FISH, potravinářské patogeny, Listeria monocytogenes, Salmonella spp., FISH, food pathogens, Listeria monocytogenes, Salmonella spp.

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced