Výroba a hodnocení kvality alkoholických nápojů
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2018
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
V první části této bakalářské práce jsou popsány alkoholické nápoje. Další části práce se zaměřují na ovocné destiláty, látky v nich obsažené, jejich výrobu a hodnocení. Poslední část je věnována zdravotním aspektům konzumace lihovin.
Rozsah stran
42 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Klinická biologie a chemie
Studijní program
Speciální chemicko-biologické obory
Signatura tištěné verze
D38369
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
alkoholické nápoje, ovocné destiláty, methanol, ethanol, alcoholic beverages, fruit distillates, methanol, ethanol