Digitální knihovnaUPCE
 

Náhradní sladidla a jejich vliv na zdraví člověka

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2018

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato práce je literární rešerší zabývající se náhradními sladidly, jejich rozdělením, vlastnostmi a zdravotními riziky, která jsou diskutovaným tématem. Konkrétně je práce zaměřena na aspartam, sukralózu a steviol-glykosidy.

Rozsah stran

61 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D38755

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

aspartam, sukralóza, steviol-glykosidy, sladidla, zdraví člověka, sweeteners, aspartame, sucralose, steviol-glycosides, human health

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced