Náhradní sladidla a jejich vliv na zdraví člověka
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2018
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato práce je literární rešerší zabývající se náhradními sladidly, jejich rozdělením, vlastnostmi
a zdravotními riziky, která jsou diskutovaným tématem. Konkrétně je práce zaměřena na
aspartam, sukralózu a steviol-glykosidy.
Rozsah stran
61 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D38755
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
aspartam, sukralóza, steviol-glykosidy, sladidla, zdraví člověka, sweeteners, aspartame, sucralose, steviol-glycosides, human health