Digitální knihovnaUPCE
 

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2018

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce je zaměřená na konzervační látky a to konkrétně na: kyselinu benzoovou, boritou, propionovou, sorbovou a jejich soli. Jsou zde uvedené základní vlastnosti, výroba, expozice, toxikologická a biologická data a především vliv na zdraví člověka.

Rozsah stran

53 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D38758

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kyselina benzoová, kyselina boritá, kyselina propionová, kyselina sorbová, aditivní látky, benzoic acid, boric acid, propionic acid, sorbic acid, food additive

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced