Digitální knihovnaUPCE
 

Analýza piva

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu piva. Nejprve je popsána historie piva, poté suroviny sloužící k výrobě piva a jeho samotná výroba. Dále jsou popsány druhy piv a látky, které jsou v pivu obsažené. Experimentální část je věnována chemické analýze piva.

Rozsah stran

35 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Klinická biologie a chemie

Studijní program

Speciální chemicko-biologické obory

Signatura tištěné verze

D36665

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

analýzy, piva, suroviny, analysis, beers, raw materials

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced