Nové trendy v technologii jogurtů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin
dc.contributor.author Helis, Martin
dc.date.accessioned 2017-09-19T08:24:52Z
dc.date.available 2017-09-19T08:24:52Z
dc.date.issued 2017
dc.date.submitted 2017-07-12
dc.identifier Univerzitní knihovna cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/69364
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá novými trendy při výrobě jogurtů a jogurtových výrobků. Popisuje jednotlivé technologické postupy od získání zdravotně nezávadného kravského mléka, až po vytvoření finálního výrobku. Rovněž se tato práce zabývá možnostmi analýzy důležitých složek těchto výrobků. Diskutovány jsou také zdravotní aspekty týkající se konzumace jogurtů a jogurtových výrobků. cze
dc.format 52 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject kravské mléko cze
dc.subject jogurt cze
dc.subject bakterie mléčného kvašení cze
dc.subject fermentace cze
dc.subject probiotika cze
dc.subject cow milk eng
dc.subject yoghurt eng
dc.subject Lactic acid bacteria eng
dc.subject fermentation eng
dc.subject probiotics eng
dc.title Nové trendy v technologii jogurtů cze
dc.title.alternative New trends in yoghurt technology eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2017-08-23
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the new trends in production of yoghurt and yoghurt products. In this thesis there are described individual technological processes from obtaining of harmless cow's milk up to the creation of the final product. This work also includes the possibilities of analysing of important components of these products. Health aspects on human organism of yoghurt and yogurt products consumptions are discussed as well. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D37298
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Student úspěšně obhájil bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise. cze
dc.identifier.stag 33312
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet