Digitální knihovnaUPCE
 

Nové trendy v technologii jogurtů

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá novými trendy při výrobě jogurtů a jogurtových výrobků. Popisuje jednotlivé technologické postupy od získání zdravotně nezávadného kravského mléka, až po vytvoření finálního výrobku. Rovněž se tato práce zabývá možnostmi analýzy důležitých složek těchto výrobků. Diskutovány jsou také zdravotní aspekty týkající se konzumace jogurtů a jogurtových výrobků.

Rozsah stran

52 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D37298

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kravské mléko, jogurt, bakterie mléčného kvašení, fermentace, probiotika, cow milk, yoghurt, Lactic acid bacteria, fermentation, probiotics

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced