Digitální knihovnaUPCE
 

Rostlinné nápoje jako alternativy k mléku savců

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku související s konzumací kravského mléka. Popisuje rizika a vznik nemocí spojené s jeho nadměrnou konzumací. V práci jsou popsány technologie výrob, složení a srovnání značek rostlinných alternativ k mléku savců. Zabývá se zařazením těchto alternativ, z hlediska jejich obsahu živin, do čistě rostlinné stravy.

Rozsah stran

61 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D37295

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna ( studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

alternativy mléka, rostlinné nápoje, problematika mléka, intolerance laktózy, rostlinná strava, alternatives to milk, plant-based drinks, milk issues, Lactose Intolerance, plant-based diet

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced