Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení složek křenu selského

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato práce pojednává o chemickém složení křenu selském. V první části je rozebráno jeho složení, zejména obsah vitamínu C, glykosionáty a produkty jejich rozkladu tedy izothiokyanáty. V další části práce je uvedeno, jak se dají jednotlivé složky křenu analyzovat.

Rozsah stran

49 s

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D37294

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna ( studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

křen selský, isothiokyanáty, glykosionáty, enzym peroxidáza., horseradish, glycosionates, isothiacyanates, enzyme peroxidase

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced