dc.contributor.advisor |
Pejchalová, Marcela |
|
dc.contributor.author |
Vacková, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2017-09-19T08:24:49Z |
|
dc.date.available |
2017-09-19T08:24:49Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.date.submitted |
2017-06-20 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/69359 |
|
dc.description.abstract |
V první části mé bakalářské práce je uveden vznik a vývoj vajec jejich charakteristika, složení, fyzikální i chemické vlastnosti. V následující části je popsána mikrobiologie vajec, způsoby kontaminace, charakteristika kontaminujících mikrobů a mikrobiologické stanovení. Poslední část je věnována průmyslovému zpracování vajec, třídění a balení, konzervaci, čištění a výrobkům z nich. |
cze |
dc.format |
77 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
vejce |
cze |
dc.subject |
vlastnosti |
cze |
dc.subject |
mikrobiologie |
cze |
dc.subject |
mikroby |
cze |
dc.subject |
kontaminace |
cze |
dc.subject |
stanovení |
cze |
dc.subject |
zpracování |
cze |
dc.subject |
egg |
eng |
dc.subject |
egg properties |
eng |
dc.subject |
microbiology |
eng |
dc.subject |
microbes |
eng |
dc.subject |
contamination |
eng |
dc.subject |
determining |
eng |
dc.subject |
processing |
eng |
dc.title |
Vejce jako surovina pro výrobu potravin |
cze |
dc.title.alternative |
Eggs as raw material for food production |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2017-08-23 |
|
dc.description.abstract-translated |
In the first part of my bachelor thesis there is the origin and development of eggs, their characteristics, composition, physical and chemical properties. The following section describes microbiology of egg contamination way, characteristics of contaminating microbes and microbiological determination. The last part is devoted to the industrial processing of egg, sorting and packing, preserving, cleaning and products out of them. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D37303 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Student úspěšně obhájil bakalářskou práci a zodpověděl otázky komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
33245 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |