Význam podnikové kultury při aplikaci principů neustálého zlepšování
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2017
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce je zaměřena na význam podnikové kultury v kontextu principů neustálého zlepšování. Teoretická část se zabývá tím, co je to kultura obecně, co je podniková kultura, jak by podniková kultura měla vypadat, aby byla v hodná pro aplikaci principů zlepšení a samotnými principy neustálého zlepšování.
V praktické části je popsána společnost Hügli Food, s.r.o. a provedena analýza jejich podnikové kultury a principů zlepšování, které využívají.
Rozsah stran
71 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a provoz podniku
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D36908
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
kultura, podniková kultura, principy neustálého zlepšování, Kaizen, Lean filozofie, culture, corporate culture, principles of constantly improving, Kaizen, Lean philosophy