Digitální knihovnaUPCE
 

Význam podnikové kultury při aplikaci principů neustálého zlepšování

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce je zaměřena na význam podnikové kultury v kontextu principů neustálého zlepšování. Teoretická část se zabývá tím, co je to kultura obecně, co je podniková kultura, jak by podniková kultura měla vypadat, aby byla v hodná pro aplikaci principů zlepšení a samotnými principy neustálého zlepšování. V praktické části je popsána společnost Hügli Food, s.r.o. a provedena analýza jejich podnikové kultury a principů zlepšování, které využívají.

Rozsah stran

71 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a provoz podniku

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D36908

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kultura, podniková kultura, principy neustálého zlepšování, Kaizen, Lean filozofie, culture, corporate culture, principles of constantly improving, Kaizen, Lean philosophy

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced