Digitální knihovnaUPCE
 

Příprava podnikatelského záměru a analýza jeho rizik

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Předmětem bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace v Pardubicích. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je věnována základním pojmům z oblasti podnikání, právním formám podnikání, podnikatelského plánu a SWOT analýze. Součástí teoretické části je rovněž posouzení výhodnosti investic. V praktické části je vytvořen konkrétní podnikatelský plán na založení restaurace. Je zde ověřeno, zda teoretické postupy jsou v praxi použitelné a uvedený podnikatelský plán má šanci na úspěch.

Rozsah stran

51 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a provoz podniku

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D36086

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

podnikání, podnikatelský plán, restaurace, SWOT analýza, business, business plan, restaurant, SWOT analysis

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced