Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií
Diplomová práceOtevřený přístupDatum publikování
2017
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce se zabývá metodami, kterými lze zlepšit proces nákupu v potravinářských firmách. Soustřeďuje se na logistické technologie JIT, CRP, VMI, QR, ECR a CPFR a rozebírá rozdíly mezi nimi. Realizovaný kvalitativní výzkum následně zkoumá současný proces nákupu ve vybraném potravinářském podniku a možnosti jeho zlepšování prostřednictvím implementace logistických technologií. Navazující kvantitativní výzkum zkoumá požadavky nákupčích potravinářských firem na logistické služby a kompatibilitu těchto požadavků s logistickými technologiemi.
Rozsah stran
61 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků
Studijní program
Chemické a procesní inženýrství
Signatura tištěné verze
D36293
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
logistické technologie, JIT, CRP, VMI, QR, ECR, CPFR, nákup, logistic technologies, purchasing