Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2017
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předmětem bakalářské práce "Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství je problematika konkurenceschopnosti malých podniků v souvislosti se strategickým řízením, jejich možnosti a postavení v české ekonomice. Hodnotí postavení strategicky řízeného malého podniku. Zkoumaným podnikem je společnost Klobas Oldřich pekařství, pro který byla provedena komplexní analýza vnějších a vnitřních faktorů a SWOT analýza. Na závěr byly výsledky průzkumu vyhodnoceny a vyvozeny adekvátní doporučení pro posílení konkurenceschopnosti podniku.
Rozsah stran
65 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Ekonomika a provoz podniku
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D36121
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
malé a střední podniky (MSP), konkurenceschopnost, příležitosti a hrozby, analýza vnějšího prostředí, analýza vnitřního prostředí, SWOT analýza, small and medium sized enterprises, competitiveness, external analysis, internal analysis, SWOT analysis, strategy, management.