Mikrobiální kontaminace v biopotravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Brožková, Iveta
dc.contributor.author Phamová, Trang
dc.date.accessioned 2016-09-23T05:14:55Z
dc.date.available 2016-09-23T05:14:55Z
dc.date.issued 2016
dc.date.submitted 2016-06-15
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/65874
dc.description.abstract V této bakalářské práci je vypracované téma biopotraviny a mikrobiální kontaminace. Je zde shrnuto ekologické zemědělství a legislativa, kterou se ekologické zemědělství řídí. Dále je popsáno značení, kontrola, výroba a dovoz biopotravin. Hlavní část je zaměřená na mikrobiální kontaminaci biopotravin a na vliv biopotravin na zdraví člověka. Poslední část srovnává klady a zápory biopotravin. cze
dc.format 40 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná
dc.subject biopotraviny cze
dc.subject ekologické zemědělství cze
dc.subject legislativa cze
dc.subject mikrobiální kontaminace cze
dc.subject organic food eng
dc.subject organic farming eng
dc.subject legislation eng
dc.subject microbial contamination eng
dc.title Mikrobiální kontaminace v biopotravinách cze
dc.title.alternative Microbial contaminations of organic foods eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2016-09-05
dc.description.abstract-translated In this bachelor thesis organic food and microbial contaminationis described. The organic farming and legislation is summarized, which is governed. There labeling, inspection, production and import of organic fooddescribed labeling, inspection, production and import of organic products is described. The main part of this thesis was focused on the microbial contamination and their impact on human health. The last section discusses the pros and cons of organic food. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D35505
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.identifier.stag 30300
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet