dc.contributor.advisor |
Brožková, Iveta |
|
dc.contributor.author |
Phamová, Trang
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-23T05:14:55Z |
|
dc.date.available |
2016-09-23T05:14:55Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.date.submitted |
2016-06-15 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/65874 |
|
dc.description.abstract |
V této bakalářské práci je vypracované téma biopotraviny a mikrobiální kontaminace. Je zde shrnuto ekologické zemědělství a legislativa, kterou se ekologické zemědělství řídí. Dále je popsáno značení, kontrola, výroba a dovoz biopotravin. Hlavní část je zaměřená na mikrobiální kontaminaci biopotravin a na vliv biopotravin na zdraví člověka. Poslední část srovnává klady a zápory biopotravin. |
cze |
dc.format |
40 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
|
dc.subject |
biopotraviny |
cze |
dc.subject |
ekologické zemědělství |
cze |
dc.subject |
legislativa |
cze |
dc.subject |
mikrobiální kontaminace |
cze |
dc.subject |
organic food |
eng |
dc.subject |
organic farming |
eng |
dc.subject |
legislation |
eng |
dc.subject |
microbial contamination |
eng |
dc.title |
Mikrobiální kontaminace v biopotravinách |
cze |
dc.title.alternative |
Microbial contaminations of organic foods |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2016-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
In this bachelor thesis organic food and microbial contaminationis described. The organic farming and legislation is summarized, which is governed. There labeling, inspection, production and import of organic fooddescribed labeling, inspection, production and import of organic products is described. The main part of this thesis was focused on the microbial contamination and their impact on human health. The last section discusses the pros and cons of organic food. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D35505 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.identifier.stag |
30300 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |