Zpracování podnikatelského plánu
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2016
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro nově vznikající subjekt v oblasti pohostinství. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a na ní navazující praktické. Teoretická část objasňuje základní pojmy související s podnikáním fyzických osob a s hostinskou činností. Následně pojednává o podnikatelském plánu a jeho struktuře. Praktická část se zabývá aplikací teoretických poznatků do podoby konkrétního podnikatelského záměru. Závěr bakalářské práce hodnotí rizika a efektivnost popisované podnikatelské příležitosti.
Rozsah stran
63 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management podniku: Management malých a středních podniků
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D35065
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
podnikatel, podnikání fyzických osob, hostinská činnost, podnikatelský plán, businessman, business of natural persons, hospitality industry, business plan