Digitální knihovnaUPCE
 

Zpracování podnikatelského plánu

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro nově vznikající subjekt v oblasti pohostinství. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a na ní navazující praktické. Teoretická část objasňuje základní pojmy související s podnikáním fyzických osob a s hostinskou činností. Následně pojednává o podnikatelském plánu a jeho struktuře. Praktická část se zabývá aplikací teoretických poznatků do podoby konkrétního podnikatelského záměru. Závěr bakalářské práce hodnotí rizika a efektivnost popisované podnikatelské příležitosti.

Rozsah stran

63 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management podniku: Management malých a středních podniků

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D35065

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

podnikatel, podnikání fyzických osob, hostinská činnost, podnikatelský plán, businessman, business of natural persons, hospitality industry, business plan

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced