Digitální knihovnaUPCE
 

Porovnání moderních a klasických analytických metod pro stanovení etanolu v lihovinách

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Předmětem této bakalářské práce je vypracování literární rešerše se zaměřením na porovnání moderních a klasických metod stanovení etanolu v lihovinách. První část práce je zaměřena na samotný etanol a lihoviny. V druhé části práce je kladen důraz na metody stanovení etanolu, jejich popis a porovnání.

Rozsah stran

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D35518

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

etanol, lihoviny, chromatografie, ethanol, spirits, chromatography

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced