Porovnání moderních a klasických analytických metod pro stanovení etanolu v lihovinách
Bakalářská práceDatum publikování
2016
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předmětem této bakalářské práce je vypracování literární rešerše se zaměřením na porovnání moderních a klasických metod stanovení etanolu v lihovinách. První část práce je zaměřena na samotný etanol a lihoviny. V druhé části práce je kladen důraz na metody stanovení etanolu, jejich popis a porovnání.
Rozsah stran
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D35518
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
etanol, lihoviny, chromatografie, ethanol, spirits, chromatography